Tuo vastuulliset tuotteesi messuille

Suomen ensimmäinen kestävän elämäntavan tapahtuma järjestetään Suvilahden Kattilahallissa 8.-9.10.2022. Kutsumme teidät tekemään tapahtumaa yhdessä ja näyttämään, että vastuullinen elämä on täynnä iloa, uusia oivalluksia ja nautintoja! Katso tapahtuman yleisesitys tästä.

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää, että tuotteenne/palvelunne on kuratoitu kestävämmäksi valinnaksi asiantuntijapaneelimme toimesta. Voit lukea lisää vastuullisuuspaneelista ja kuratointiprosessista täältä. Kuratointiprosessin, vastuullisuuskuvauksen, tuotesivun ja näkyvyyden hinta vuodeksi on alkaen 350 € + alv per tuote tai palvelu. Hinta sisältää hakemuksen kuratointia varten sekä Vastuullisuuspaneelin kommentteihin ja hakemukseen perustuvan vastuullisuuskuvauksen.

Rakennamme matalan kynnyksen tapahtuman sekä yrityksille että kävijöille. Olemme hinnoitelleet kaiken mahdollisimman reilusti eikä kävijöiltä peritä pääsymaksua. Toivomme, että kaikki ostavastuullisesti.fi -yritykset pääsevät mukaan ja saavat tapahtuman myötä paljon uusia asiakkaita!

Tulkaa siis sellaisena kuin olette - kestävän elämän ja kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suosittelemme teidän omien, olemassa olevien ständienne käyttöä. Rakennamme tapahtuman tunnelman ja ihmisten varaan, pyrimme välttämään messuille tyypillistä kertakäyttökulttuuria.

Ilmoittautukaa mukaan täyttämällä tämä lomake, myyjämme ovat teihin tarvittaessa yhteydessä. Missä tahansa asiassa voitte ottaa yhteyttä Annukka Lehtoseen, 040 738 2359, annukka@infine.fi 

Yrityksen tiedot

Tapahtumaan osallistuminen

Perusmaksu 120 € (sisältää mm. tapahtumakategorianäkyvyyden ostavastuullisesti.fi -sivustolla, sähkön ja myyntiluvan)


Messuosasto

Varaamme seuraavat kalusteet (kpl)

Lavaohjelma

Osallistumme lavaohjelmaan

Jos olette kiinnostuneita sponsoroimaan lavaohjelmaa tai hankkimaan asiantuntijan puhumaan, ottakaa yhteyttä Tiina Saukkoon, 040 509 5909 tai tiina@infine.fi

Peruutusehdot

Seuraamme koronatilannetta tarkasti ja siirrämme tarvittaessa messuja eteenpäin. Peruutusmaksu on 20% kokonaissummasta, 100%, mikäli peruutus alle 40 päivää tapahtumasta. Kaikki ostavastuullisesti.fi -sivustoon liittyvät näkyvyydet laskutetaan normaalisti.

Näkyvyys

Hintoihin lisätään alv 24%Otamme teihin yhteyttä, kun tarkat messupaikat varmistuvat! Varatkaa itsellenne paikka nyt, ja pystytte vaikuttamaan vapaammin messupaikan sijaintiin!