Kattilahalli, Helsinki 7.-8.10.2023


Tuo vastuulliset tuotteesi messuille 2023

Suomen vastuullisimmat -messut 2023 järjestetään Suvilahden Kattilahallissa 7.–8.10.2023. Kutsumme teidät tekemään messuja yhdessä ja näyttämään, että vastuullinen elämä on täynnä iloa, uusia oivalluksia ja nautintoja! Katso esitys tästä.

Messuille osallistuminen edellyttää, että tuotteelle/palvelulle on tehty vastuullisuusarviointi ja se on läpäissyt Vastuullisuuspaneelin kuratoinnin. Voit lukea lisää Vastuullisuuspaneelista ja luottamuksellisesta kuratointiprosessista täältä.Infinen vastuullisuusarviointi alkaen 180 € + alv per tuote.  Mikäli yrityksen tuote läpäisee kuratoinnin, se saa myös tuotesivun Ostavastuullisesti.fi-sivustolle sekä mahdollisuuden osallistua Suomen vastuullisin tuote -kilpailuun. Tuotekohtainen vuoden näkyvyys Ostavastuullisesti.fi-sivustolla ja osallistuminen Suomen vastuullisin tuote -kilpailuun maksaa yhteensä 790 € + alv/tuote. 

Ilmoittautukaa mukaan täyttämällä tämä lomake, myyjämme ovat teihin tarvittaessa yhteydessä. Missä tahansa asiassa voitte ottaa yhteyttä Annukka Lehtoseen, 040 738 2359.  


Yrityksen tiedot

Tapahtumaan osallistuminen

Perusmaksu 120 € (sisältää mm. sähkön ja myyntiluvan)


Messuosasto

Varaamme seuraavat kalusteet (kpl)

Lavaohjelma

Osallistumme lavaohjelmaan

Jos olette kiinnostuneita sponsoroimaan lavaohjelmaa tai hankkimaan asiantuntijan puhumaan, ottakaa yhteyttä Tiina Saukkoon, 040 509 5909 tai tiina@infine.fi

Peruutusehdot

Seuraamme koronatilannetta tarkasti ja siirrämme tarvittaessa messuja eteenpäin. Peruutusmaksu on 20% kokonaissummasta, 100%, mikäli peruutus alle 40 päivää tapahtumasta. Kaikki ostavastuullisesti.fi -sivustoon liittyvät näkyvyydet laskutetaan normaalisti.

Näkyvyys

Hintoihin lisätään alv 24%Otamme teihin yhteyttä, kun tarkat messupaikat varmistuvat! Varatkaa itsellenne paikka nyt, ja pystytte vaikuttamaan vapaammin messupaikan sijaintiin!