Ostavastuullisesti.fi – Yritysten kestävän kuluttamisen lupaukset

Tavoitteenamme on kerätä vuoden 2021 loppuun mennessä vähintään 192 500 kestävän kuluttamisen lupausta suomalaisilta kuluttajilta ja yrityksiltä, jotta voimme yhdessä osoittaa, että meiltä löytyy tahtoa kestävään elämään. Auttakaa meitä tässä tehtävässä. 

Yrityksenne lupaa tukea kestävää elämää tarjoamalla kuluttajille kestävämpiä tuotteita ja palveluita. Ostavastuullisesti.fi tarjoaa teille paikan viestiä lupauksestanne kuluttajille. 

Tehkää kannustuslupaus, jossa kerrotte millä konkreettisella muutoksella tai tavalla aiotte tukea kestävää kuluttamista (esim. jokin parannettava asia toiminnassanne). Kertokaa myös, mitä aiotte yrityksenä tehdä kun välitavoite (esim. 3 000, 5 000, 10 000, 50 000 tai 100 000 lupausta) tai päätavoite (192 500 lupausta) tulee täyteen. Lupauksen voi sitoa myös johonkin tiettyyn päivämäärään. Lupauksen tulee olla realistinen ja toteutettavissa valitsemanne tavoitteen täytyttyä. Emme julkaise tulkinnanvaraisia tai epäselviä lupauksia, vaan pyydämme tarvittaessa tarkennuksia. 

Muihin kannustuslupauksiin voi tutustua täällä:  https://www.ostavastuullisesti.fi/lupaus/

Yrityksemme kestävän kuluttamisen lupaus

Lupaus. Yrityksenne lupaus julkaistaan yksikön kolmannessa persoonassa, joten kirjoitattehan lupauksen kuten jatkaisitte lausetta "Yritys A lupaa..." Muistakaa laittaa myös kannustuslupaus - eli mitä konkreettista yrityksenne tulee tekemään, kun jokin välitavoitteista, päätavoite 192 500 lupaajaa tai itse asettamanne tavoitepäivämäärä on täynnä!

Valitsemanne tavoite. Valitse mitä tavoitetta kannustuslupauksenne koskee. Voitte myös täyttää haluamanne päivämäärän tai muun ajallisen tavoitteen valitsemalla ensin vaihtoehdon "other".

Kuvaus yrityksestänne. Kuvaus julkaistaan yksikön kolmannessa persoonassa, joten kirjoitathan muodossa "Yritys X on..." (Esim. "Ostavastuullisesti.fi on...."

Kiitos että olette mukana luomassa kestävämpää tulevaisuutta!

Kun tuotteenne tai palvelunne on jo kuratoitu Vastuullisuuspaneelissa ja se löytyy  Ostavastuullisesti.fi -sivustolta, linkitämme tuotesivunne julkaistuun lupaukseenne.

Yritysten nimiä, kuvia ja lupauksia käytetään sivustolla, sosiaalisessa mediassa ja mahdollisesti muussa kampanjamateriaalissa, kunnes niitä pyydetään poistettavaksi, mutta ei kuitenkaan pidempään kuin kuukauteen siitä kun 192 500 lupaajaa on tullut täyteen.

Jos sinulle herää kysyttävää, ole yhteydessä tuki@ostavastuullisesti.fi